دیزل در لغت نام یک مهندس و مخترع آلمانی به نام رودلف دیزل است،که در سال 1892 توانست نوع خاصی از موتور های احتراق داخلی را اختراع کند. به همین دلیل به احترام این مخترع و این اختراع نام این موتور ها را موتورهای دیزلی نامیدند. در سال ۱۸۹۲ دکتر رودلف دیزل آلمانی حق امتیاز موتور طراحی شدهای را به ثبت رساند که در آن اشتعال ماده سوختنی، بلافاصله بعد از تزریق سوخت به داخل سیلندر انجام میگرفت. این اشتعال عامل حرارت زیادی بود که در اثر تراکم زیاد هوا بوجود میآمد. وی ابتدا دوست داشت که موتور وی پودر زغال سنگ را بسوزاند ولی به سرعت به نفت روی آورد و نتایج قابل توجهی گرفت و به ترتیب بعد ها موتورهای دیزلی به اینسان در آمدند و شرکت کیا دیزل اسپادان مفتخر به داشتن سابقه 40 ساله در زمینه انواع موتور های دیزلی میباشد.
تفاوت ژنراتور های دیزل
شاید اگر بخواهیم در این مورد به شما توضیح دهیم، باید بگوییم تفاوت در ترکیب هوا و همین طور سوختی است که وارد موتور و پیستون می شود و به دلیل دمای زیاد هوای فشرده، مخلوط سوخت و هوا باعث ایجاد احتراق می شود.
این دستگاه ها از سیستم روغن رسانی استفاده می کنند که باید هر 500 ساعت تعویض گردد، چیزی مانند سیستم روغن کاری اجزای یک خودروی سواری.
حتی از این سیستم برای برق های اضطراری در هنگام قطع برق استفاده می شود و حتی در برخی سایت ها و مناطقی که شما نیاز به استفاده از انرژی الکتریسیته دارید و به دلیل نوع آب و هوا شما نمی توانید موتورخانه ای را تاسیس کنید، حتما خرید سیستم دیزل ژنراتور منطقی تر است و هزینه ی کم تری هم در بر خواهد داشت.
حتی از دیزل ژنراتور شما می توانید در اتاق های عایق استفاده کنید و کم تر سر و صدایی محیط کار را در بر گیرد، شاید یکی از معایب این سیستم ها سر و صدای بالاتر آن ها است، اگر به خودرو های دیزل دقت کنید، عموما صدای خاصی دارند.
دیزل ژنراتور با تولید برق مگا آمپر
برخی از این سیستم ها در شبکه های برق رسانی روستا ها نیز استفاده می شوند و زمانی که می خواهید تولید برق مداومی داشته باشید باید از موارد و تکنولوژی های واسط برای بهینه سازی مصرف انرژی استفاده کنید.
سوخت این دستگاه ها در نوع های گازوئیل سوز، بنزین سوز، گاز سوز و دوگانه سوز مورد استفاده قرار می گیرد که مورد آخر ترکیب گاز و گازوئیل می باشد.
این دستگاه ها اجزای مختلفی دارند، برخی از آن ها قابل حمل هستند و شما می توانید به آسانی و به وسیله ی دست جابجایشان کنید، تعدادی از آن ها نیز امکان جابجایی توسط خودرو های بزرگ را دارند و مثلا مخزن های 900 لیتری را در خود جای داده اند که مصرف بالایی دارند و در حدود 8 ساعت می توانند فعالیت یک شرکت بزرگ را برای تولید برق به بهترین شکل تامین کنند.
منبع: kiadieselspadan.com
درباره این سایت